COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u SPOT shopping mall-u. Saznaj više

BLUE BAR

BLUE BAR je otvoren u prvom novootvorenom shoping centru u makarskoj, nastao je iz simbioze ugostitelja, obiteljske tradicijekoja se odvijala u obitelji Katić dugim nizom godina. Caffe bar Bety je prvi otvoreni bar 1980g, na čelu sa Daliborom i Beti Katić koji slavi preko 40godina postojanja. Njihova dijeca nastavljaju sa tradicijom rada u ugostiteljstvu te u međuvremenu otvaraju Bety blue bar.

Bez obzira na težak dugogodišnji rad u ugostiteljstvu, sin Ivan sa suprugom Marijom otvara ovaj prekrasan Blue bar, koji je ostao vjeran po imenu, nastalih obiteljskih objekata Katić. Sam font slova imena Blue bar je u retro stilu sa daskom ovovremenske grafičke izvedbe. Otvorenim pogledom kroz staklene stijenke u samu unutrašnjost centra, čine prostor fluidnim te se omogućila i pečatljiva vidljivost samog bara. Uređenjem prostora se protežu kontrasti materijala, kao što su sirovi betonski zidovi, vrhunska oprema i stolarija, pomno birana rasvijeta, tapecirani kaučevi te vrhunski pod predimenzjoniranog uzorka u visokom sjaju. Bar je zamišljen kao sik pub, te se također koketiralo sa detaljima da bih se stilu nadodalo i malo eklektičnosti.

Tlocrtni raspored bara je prilagoden za mnogobrojne mogućnosti kao što su buduća dogadanja, ponude…koje će biti objavljivane na internet stranicama Blue bara. Kolnim prilazom je takoder omogućen pristup, preko baste omedene zelenilom, a i prohodnost u sam bar iz vana. Dizajn interijera potpisuje dizajnerica Sanju Čović. Ugođaj bara, zbog svog jedinstvenog stila uređenja pruža osjećaj metropoljskog mijesta, koji svakom gostu mami osjećaj ugode uz vrhunsku ugostiteljsku ponudu. Neka svatko nade svoj kutak, trenutak za svoj ritual opuštanja a mi vam otvarama vrata svog truda, …. truda Ivana i Marije Katić.

Radno vrijeme

6:30 - 21:00

Kontakt

+385 91 530 4455

Pretplati se na naš Newsletter i budi u toku s najnovijim vijestima!

#