COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u SPOT shopping mall-u. Saznaj više

SPOT info

Radno vrijeme:

Otvoreni smo svaki dan od 9 do 21 sat.
TOMMY hipermarket svaki dan od 7 do 21 sat.

Kontakt:

Email: info@spotmall.hr
Tele: +385 (0)91 601 3091

Parking:

Preko 300 parkirnih mjesta.

Highlight image

U sklopu centra za sve posjetitelje je osiguran besplatan internet.

SPOT shopping mall
O nama

SPOT shopping mall ne samo da je najveći trgovački centar na Makarskom primorju, već od samog otvaranja predstavlja nezaobilaznu shoppinga destinaciju i zabavu za cijelu obitelj. Kako volimo navesti SPOT je postao novi centar grada.

Na tri etaže, garaža, prizemlje i prvi kat se nalazi preko 300 parking mjesta sa više od 30 različitih prodajnih i uslužnih mjesta za svakoga. Od navedenih kao najveće trgovine u centru izdavajamo TOMMY hipermarket, Muller na dvije etaže, New Yorker na dvije etaže, Intersport, Pepco, Mass, Optika ANDA, Galileo. Osim trgovina u SPOT-u su se smjestila i dva ugostiteljska branda Biberon (food&cake&drink) na katu i Blue Bar u prizemlju s nagalskom kako oba imaju vanjske terase. U prethodno navedeno u sklopu centra frizerski salon SIMPLE i CHIX threading bar.

Do SPOT shopping centra se može doći kako pješice zbog lokacije u centru Makarske, tako i iz udaljenih lokacija sredstvima javnog prijevoza jer se ispred centra nalazi autobusna stanica, a za sve koji dolaze osobnim automobilima imamo osiguran parking – vanjska i unutarnja garažna parking mjesta.

Pretplati se na naš Newsletter i budi u toku s najnovijim vijestima!

#