COVID-19 recommendations to visitors for safe shopping in the SPOT shopping mall. Saznaj više

SPOT info

Radno vrijeme:

Otvoreni smo svaki dan od 9 do 22 sata.
TOMMY hipermarket svaki dan od 7 do 22 sata.

Kontakt:

Email: info@spotmall.hr
Tele: +385 (0)91 601 30 91

Parking:

Over 300 parking spaces

Highlight image

U sklopu centra za sve posjetitelje je osiguran besplatan internet.

SPOT shopping park
O nama

Samo na korak od svakodnevnice, i u korak sa svim globalnim trendovima i lokalnom kulturom, nalazi se mjesto spremno za otkrivanje i inspiraciju, prepuštanje i uživanje, opuštanje i druženje. Svaki dan proveden ovdje je novo uzbuđenje, od trenutka kada se otvori glavni ulaz, otkrivanja novih stvari u trgovinama ili uživanja u dobroj kavi s društvom.

SPOT shopping park ne samo da je najveći retail park u Dalmaciji, već od samog otvaranja predstavlja nezaobilaznu shoppinga destinaciju i zabavu za cijelu obitelj. Kako volimo navesti SPOT je postao novi centar grada.

Na zemljištu od preko 55.000m2, sa preko 11.000m2 površine za zakup se nalazi preko 300 parking mjesta sa više od 20 različitih prodajnih i uslužnih mjesta za svakoga. Od navedenih kao najveće trgovine u centru izdavajamo TOMMY hipermarket, BIPA, KIK, Muller, Sinsay, Intersport, Pepco, TEDi, Optika ANDA, Galileo, Baby Centar, ZOO City; Ljekarna Pablo, Mana, Deichmann, Telemach, Galeb 1950, Hrvatska lutrija, FavBet. Osim trgovina u SPOT-u se smjestio i ugostiteljski brand Leggiero sa terasom.

Do SPOT shopping parka se može doći iz smjera Trogira preko D8 i D315, a iz smjera Kaštela D8 i D409 kada se dolazi preko zračne luke Split, a za sve koji dolaze osobnim automobilima imamo osiguran parking – preko 300 vanjskih parking mjesta.

Pretplati se na naš Newsletter i budi u toku s najnovijim vijestima!

#