COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u SPOT shopping mall-u. Saznaj više

Optika Anda

Upoznaj Optiku Anda, obiteljsku tvrtku iz Splita koja je osnovana 1999. godine i koja od tada osvaja srca svih ljubitelja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Danas je Optika Anda postala sinonim za naočale i uspela se na postolje kao vodeća optika u Hrvatskoj unutar svoje industrije.

Zakorači u Anda svijet i istraži najbolje kolekcije naočala koje su pažljivo birane da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima. Uz najprestižnije svjetske brendove naočala, u našoj ponudi nalaze se i Anda paketi kompletnih dioptrijskih naočala već od 69,00 eura. Za najmlađe pripremili smo Anda Kids pakete u kojima se uz kupnju Kids naočalnih leća dobiva gratis dioptrijski okvir.

U našim poslovnicama brinemo da vaše iskustvo kupnje bude što ugodnije i kompletnije, stoga nudimo uslugu besplatne provjere vida, osiguranja naočala te izradu dioptrijskih naočala po vašim mjerama. Za bezbrižno uživanje u vašim naočalama, možete ih zaštiti uz policu Kasko osiguranja od svih vrsta štete. Uz najsuvremeniju tehnologiju za kontrolu dioptrije i pregled vida, Anda Experti pružaju precizan pregled i savjetuju vam najbolje rješenje za vaše oči.

Strastveno biramo najbolje proizvode, brinemo o zdravlju vaših očiju i pomažemo svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom na život!

Radno vrijeme

09:00 – 21:00

Kontakt

+385 21 817 038
spot@optika-anda.com
www.optika.anda.com

Pretplati se na naš Newsletter i budi u toku s najnovijim vijestima!

#