COVID-19 preporuke posjetiteljima za siguran shopping u SPOT shopping mall-u. Saznaj više

preporuke posjetiteljima za siguran shopping u SPOT shopping mall-u

Kako bi se kupovina odvijala sigurno i u skladu s propisanim preventivnim mjerama zaštite od koronavirusa (SARS-CoV-2), pobrinuli smo se za uspostavljanje preventivnih mjera i procedura. Kako bi svi posjetitelji na siguran način mogli obaviti svoju kupovinu u SPOT-u, molimo vas da pažljivo pročitate obavijest o COVID-19 preporukama svim posjetiteljima za sigurnu kupovinu u Vašem SPOT shopping mall-u.

Prilikom kihanja ili kašljanja, ukoliko nemate masku, prekrijte usta maramicom ili unutarnjim dijelom lakta, a korištenu maramicu odložite u kantu za otpad. Nastojte ne dodirivati lice, oči, nos i usta, sve dok niste dezinficirali ili oprali ruke. Dezinfekcijska sredstva možete pronaći na više mjesta unutar samog centra.

Poštujte preporučeni razmak od 2m u odnosu na druge posjetitelje i zaposlenike trgovina bez obzira na to imaju li zaštitne maske i rukavice. Posebno napominjemo da u liftove istovremeno smije ući dvoje ljudi.

Molimo vas da se pridržavate odluke Stožera civilne zaštite od 13.07.2020., o obveznom nošenju zaštitnih maski unutar trgovina.

Dodatno molimo da poštujete sve preporuke pojedinih trgovina i nastojte plaćati beskontaktnim karticama.

Dobro došli u SPOT shopping mall i ugodan boravak i kupovinu!

Pretplati se na naš Newsletter i budi u toku s najnovijim vijestima!

#